"З любов'ю з Бахмута": Українські військові записали зворушливе новорічне привітання з найгарячішої точки Донеччини (відео)

Українські воїни записали новорічне привітання прямо з бойових позицій у Бахмуті на Донеччині, де сьогодні тривають найзапекліші бої. Вони закликали пам'ятати і шанувати усіх полеглих героїв і разом наближати спільну перемогу. Привітання записав Володимир Ращук – командир роти 3-го батальйону оперативного призначення "Свобода" у складі 4-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України зі Східної операційної зони, повідомляють Патріоти України.

"Любі українці та україночки. Цей рік був дуже непростий для нас, але він показав – наскільки є незламною українська нація. Я хочу вам побажати, щоб ви у новому році, році перемоги, ще більше любили своє: нашу рідну мову, нашу культуру та історію. Пам'ятали і поважали кожного героя, який поліг у наших визвольних змаганнях. Як вчила мама: ніколи не брати чужого; і як вчив тато – ніколи не віддавати своє. З Новим роком вас! Віримо у нашу спільну перемогу! Робимо все для цього. Слава Україні! Від батальйону "Свобода", з любов'ю з Бахмута", – сказав Володимир Ращук.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...