З передової вивозили на танку: Воїн ЗСУ вирвався з Бахмута на 10 днів, щоб зіграти весілля (фото)

Український військовий Богдан Артьомов, який боронить Україну в Бахмуті на Донеччині, зробив усе для того, аби потрапити на власне весілля. Аби дістатися рідних Черкас, воїну знадобилася допомога побратимів - вони вивезли його з передової на танку, передають Патріоти України.

Додому він їхав майже два дні й врешті-решт у суботу, 11 березня, одружився зі своєю нареченою Інною Кульбашною. Про це повідомляє "Суспільне".

Дівчина до останнього не знала, чи зможе її коханий вирватися додому, тож весілля організовували майже в останній момент – на підготовку залишалося близько тижня.

"Приїхав із Бахмута. Не був упевнений, що вийде приїхати, бо там дуже складна ситуація. Була проблема виїхати тому, що там залишилася одна дорога. Через дощі інші розмокли – багнюка. Машиною не проїдеш. Товариш хотів вивезти мене на легковому автомобілі – ми застрягли. І так вийшло, що друзі мої з 93-ї бригади вивезли мене танком через поле. Потім підібрали інші військові друзі. Їхав майже два дні. Там усі переправи розбиті. Дороги теж", – розповів Богдан.

Інна каже, що перед весіллям дуже хвилювалася, а от її наречений навпаки був спокійний. Воїн пояснив, що вибираючись із Бахмута до Черкас, пережив дуже сильні емоції, а тепер, одружившись із коханою, він дуже щасливий.

Захиснику дали 10 днів відпустки, тож найближчими днями подружжя у вузькому колі родичів та друзів святкуватиме весілля. А після цього Богдан повернеться на передову. "Скорочений медовий місяць, демоверсія", – сказала Інна.

Наразі, зважаючи на ситуацію в країні та напрямок, де воює чоловік, закохані не будують глобальних планів на майбутнє. Кажуть лише, що після повернення Богдана з фронту вони хочуть жити у рідних Черкасах.


Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...