З тенісним кортом і лазнею: У мережі показали фото розкішної резиденції Коломойського під Дніпром

Журналісти показали розкішну резиденцію українського олігарха Ігоря Коломойського, якого нещодавно внесли до списку санкцій США. Розслідування провело видання "Страна", передають Патріоти України.

Зараз бізнесмен живе біля Дніпра, де у нього розташована садиба, яку він ділить з Геннадієм Боголюбовим. Вона знаходиться 50 км від міста в мальовничому селі Микільське-на-Дніпрі.

Земля огороджена декількома парканами, а ось між будинками Коломойського і Боголюбова огорожі немає. Загальна площа земельної ділянки близько 10 гектарів. У Коломойського і Боголюбова тут стоять будинки-близнюки, в кожному з яких по 4 рівня.

Тут є басейн, лазня, тренажерний зал кілька спалень, кухня, вітальня і пара санвузлів. Біля будинків встановлена простора альтанка з каміном і грилем. Також на території садиби є величезний спортивний комплекс з критим тенісним кортом, футбольним і баскетбольним майданчиками. Крім того, журналісти помітили тут ресторан і готельні номери для гостей, а також причал з критим навісом.

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...

Оскарження висновку ВЛК можливе: Офіцер розповів, як це відбуватиметься

вівторок, 7 травень 2024, 18:22

Можливість оскарження рішення військово-лікарської комісії залишиться в оновленому законодавстві. Про це заявив в ефірі телемарафону офіцер Центральної військово-лікарської комісії Дмитро Мірошніченко, передають Патріоти України. "Ми її удосконалили. В...