За плечима рятівника України берегинею стоїть "конотопська відьма": Що відомо про другу половинку головкома ЗСУ Олександра Сирського (фото)

Тамара Харченко не веде публічне життя, тому про жіночку широкому загалу майже нічого не відомо. Однак журналістам вдалося дещо з'ясувати про дружину 59-річного генерала.

"Дівчина з Конотопу"

Повне ім’я жінки – Харченко Тамара Іванівна. Народилась вона 19 травня 1972 року. Певний час дружина генерала мешкала у Конотопі.

Де навчалась

З 1987 до 1991 року Тамара Харченко навчалась у Харківському електротехнічному технікуму. Потім продовжила освіту в Харківському національному університеті радіоелектроніки (ХНУРЕ), у якому навчалась до 1995 року.

Ким працює

За декларацію, поданою у березні 2021 року, жінка працювала у державній митній службі України. Її посада – головний командний інспектор категорії В.

Діти

У подружжя є двоє синів від першого шлюбу Сирського: Олександр та Антон. Молодшому сину – Олександру близько шести років, а старший хлопець Антон вже дорослий та проживає в Австралії.

Майно

З 2013 року Тамара Харченко володіє дачним будинком, площею близько 150 м. кв. у селі Шамраївка Сквирського району Київської області. Також у цьому ж населеному пункті є ще її кілька земельних ділянок. З 2019 року дружина генерала є власницею чверті прав на квартиру у Києві площею близько 100 м. кв.

Колишній чемпіон Латвії з боксу пожартував про російське громадянство, а далі щось пішло не так

неділя, 18 серпень 2024, 22:19

У Латвії Служба державної безпеки (VDD) "провела бесіду" з колишнім чемпіоном країни з боксу Микитою Смирновим після його жарту про те, що він отримав паспорт країни-агресора Росії. Про це 17 серпня повідомило агентство LETA, передають Патріоти України...

Про це мало хто знає: Українські водії ризикують втратити до 30 тисяч грн за порушення ПДР

неділя, 18 серпень 2024, 21:43

Українські водії, які виїжджають за межі України, можуть потрапити у халепу через незнання правил дорожнього руху в іншій країні. Зокрема, польське законодавство велику увагу приділяє стану автомобільних шин і передбачає величезні штрафи за "лису" гуму...