"За рік люди стомилися, без відпусток, без ротацій, без підтримки": Рок-музикант Женя Галич розповів, кому повинні вручати повістки на мобілізацію

Женя Галич висловився про повістки в громадських місцях – кому повинні вручати

Женя Галич, який сам майже з квітня 2022 року служить у лавах Збройних Сил України, відповів, як правильно очікувати на мобілізацію в тилу. 38-річний чоловік наполегливо рекомендує вчитися стріляти, ходити на тактичну медицину, слідкувати за перебігом подій на фронті та розбиратися у зброї, яка завозиться, передає 24 Канал.

Є 100 відсотків особового складу, який уже рік воює, який уже рік забезпечує, який уже рік волонтерить, який уже рік збирає гроші. За рік люди втомлюються без відпусток, без ротацій, без підтримки. Тому тим людям, які чекають на мобілізацію, єдина моя порада – вчіться, вчіться щодня,
– емоційно заявив Женя Галич.

Він додав, що підтримувати країну заробітком грошей, волонтерством і всім іншим – це добре, але не менш важливо бути готовим до довгострокової війни. Фронтмен O.Torvald наголошує, що в ЗСУ потрібні спеціалісти, а не тільки піхота та артилерія.

"Вчіться літати на дронах, вчіться бути класним тактичним медиком. Багато можливостей, зараз курсів купа. Коли почалася війна, у березні ми не могли собі навіть броніки знайти. Зараз усе є – і зброя, і броніки, і все що завгодно. Купуйте, намагайтеся, шукайте, долучайтеся і змінюйте людей, які вже стомлені", – заявив Женя Галич.

Лідер O.Torvald вважає, що немає нічого неправильного в тому, що повістки вручають у громадських місцях, адже "це регламент, закон". Він не чув історій, коли мобілізованих наступного дня відправляли на фронт, усіх нібито вчать.

Ба більше, вторгнення Росії Женя Галич порівняв з п'яним сусідом, який увірвався до закоханої пари перед сном і став чіплятися до дівчини. Він вважає, що кожен чоловік повинен відповісти, як повівся б у такій ситуації – відсиджувався б чи захистив кохану.

Як я маю повестися? Я маю сказати: "Так, секундочку. Тут потрібно зачекати, подивимося, як він поводитиметься, цей сусід". Або дати йому відсіч, випхати, знайти можливість вас захистити. Я можу домовлятися, можу відсиджуватися, або я буду захищати свій будинок. Я дав собі відповідь – я буду захищати. Мені здається, що тут кожен має дати собі відповідь, – наголосив Женя Галич.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...