Забобонні не тільки люди: Кішка виявила на підлозі шматочок курки і тепер вірить у "чарівну" плитку (фото)

Жінка на ім'я Мелісса Пенья готувала вечерю та впустила на підлогу шматочок курки. Вона була зайнята і не відразу підняла його. Цим скористалася її кішка Олівія, вона з'їла несподіване частування, і мабуть повірила, що це подарунок самої плитки, зазначають Патріоти України.

Як пише The Dodo, ця історія сталася рік тому і з тих пір улюблениця щодня заходить на кухню і обнюхує місце, де одного разу дивним чином з'явилася їжа. Хвостата вирішила, що якщо одного разу там лежало частування, то це може статися знову.

Сім'ї здалося це забавним і вони вирішила підіграти кішці. Поки Олівія була в іншій кімнаті, вони поклали на плитку ще один шматок в тому ж місці. Коли вона прийшла перевірити - її підозра підтвердилася. Це дійсно була чарівна плитка.

Тепер кішка кілька разів на день заходить на кухню і перевіряє, чи не з'явилася там їжа - і не дарма. Господиня іноді підкладає на плитку різні ласощі, і улюблениця завжди рада їх знайти. Однак Олівія не усвідомлює повністю, що джерелом цієї "магії" насправді є любов її сім'ї до неї.

"Нам подобається, що це робить її щасливою! Її дуже люблять, і, чесно кажучи, спостерігати за її реакцією так весело! Нам всім подобається спостерігати за її хвилюванням, - сказала Мелісса. - Ми не робимо це занадто часто. Ми не хочемо втратити магію".


​Зима посеред травня: Росію накрили потужні снігопади (фото, відео)

субота, 4 травень 2024, 12:45

На Росію обрушився циклон з холодним повітрям, що спричинило різке зниження температури та рясні снігопади. Подекуди товщина снігового покриву досягає 15 сантиметрів. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, а росіяни публікують світлини та відео на своїх стор...

Розширення повноважень ТЦК і нові штрафи за порушення військового обліку: В Україні нардепи готують ще один закон

субота, 4 травень 2024, 12:30

18 травня набуває чинності змінене законодавство про мобілізацію. Сателітний законопроєкт №10379, який пройшов перше читання 10 квітня, передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку. У разі ухвалення цього законопроєкту повноваже...