Забрав телефон, бо сіли не в його автобус: У Рівненській області водій маршрутки через 40 грн помстився пасажирам

У Рівненській області водій маршрутки забрав у жінки мобільний телефон, бо вона із чоловіком стояли на зупинці, проте сіли не в його автобус. Про це потерпіла написала в соціальній мережі, передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що вона з чоловіком стояли на зупинці на Моквинському перехресті та їхали в місто Березне. Їх помітив знайомий на автомобілі та зупинився, щоб підвезти. У цей момент під'їхав водій маршрутки, якого це роздратувало.

"Маршрутка перегородила нам дорогу, водій вибіг і почав кричати, що наш знайомий немає права нас підвезти із зупинки, тому що він не дає йому заробити й забирає двох клієнтів", - зазначила жінка.

Далі, за її словами, маршрутник забрав у неї телефон та поїхав геть. Коли його наздогнали, той заявив, що люди повинні оплатити за проїзд, якого не було, 40 грн і тоді він поверне їм мобільний. Жінка змушена була дати водію маршрутки гроші.

Як пише "Рівне вечірнє", після скандалу перевізник відреагував на дії свого водія та виніс йому догану. "Перевізник пояснив, що виніс догану своєму водію, який працював на маршруті "Рівне-Березне". Швидше за все цього водія буде звільнено", - прокоментував перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...