Забув, що він у житті не кіношний розбійник: Заарештували зірку "Піратів Карибського моря"

Британського актора Кевіна Макнеллі, який відомий за фільмами "Пірати Карибського моря", "Агент Гамільтон: В інтересах нації", "Мисливець за головами" та іншими відеороботами, звинуватили у домашньому насиллі. Про це пише видання The Sun.

У поліції пояснили, що 67-річного актора затримали за звинуваченням у нанесенні тілесних ушкоджень, які призвели до травмування людини. Імені його ймовірної жертви та будь-яких інших подробиць правоохоронці не називають.

Цікаво, що дружина Макнеллі - акторка Філліс Логан - заперечує його провину.

За словами адвоката Кевіна, актор тимчасово вийшов з в'язниці під заставу 40 000 фунтів стерлінгів (це приблизно 2 мільйони гривень). У поліції Лос-Анджелеса повідомили, що слідство триває і чоловік має з'явитися у суді наступного місяця.

Сам актор поки не коментує цей інцидент.

Що відомо про Кевіна Макнеллі

Кевін Макнеллі народився у Великій Британії. Першу акторську роль зіграв у 16 років, а згодом отримав стипендію для відвідування Королівської академії драматичного мистецтва. У 1975 році виграв Золоту медаль найкращого актора Банкрофта. Далі почав грати у кіно.

Одружений на акторці Філліс Логан понад 27 років. Подружжя виховує спільного 28-річного сина Девіда.

До речі, у 2021 році Макнеллі захищав свого колегу Джонні Деппа, коли його звинуватили у побитті екс-коханої Ембер Херд.

"Я ніколи не бачив у ньому і натяку на темний бік. Я бачу у Джонні великого гуманіста та прекрасну людину", - казав Кевін у суді.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...