Загрожує в'язниця: Співак Вітас напав на російського чиновника в барі

Співак Віталій Грачов, який відомий багатьом під псевдонімом Вітас, потрапив у скандал. У караоке-барі він напав на людину і розпорошив йому в очі перцевий балончик. Потерпілим виявився чиновник Мінпраці. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

На даний момент відомо, що інцидент стався в ніч з 22 на 23 жовтня в Москві. Він нібито щось не поділив з 38-річним Султаном Джандіговим, який працює в Мінпраці. У потерпілого медики підтвердили опік ока.

На Вітаса завели кримінальну справу за статтею 115 КК РФ "Умисне заподіяння легкої шкоди здоров'ю". Артист під підпискою про невиїзд. Зараз триває слідство. Повідомляється, що якщо балончик, який Вітас використовував у барі, визнають зброєю, то він сяде у в'язницю на два роки.

Хто такий Вітас

Співак та автор пісень латвійського походження. Особливою популярністю користувався у "нульових" завдяки винятковій манері виконання фальцетом. Незважаючи на те, що багато хто сміявся і продовжує сміятися над співом Вітаса, у нього було багато шанувальників.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...