Загиблий в Ан-26 штурман за хвилини до катастрофи листувався з 7-річною донькою (відео)

Штурман Олексій Остапенко, який загинув у катастрофі Ан-26 в Чугуєві Харківської області, вів переписку зі своєю 7-річною донькою за кілька хвилин до катастрофи. Про це повідомили в сюжеті "ТСН.Тиждень", передають Патріоти України.

Після цього польоту, який закінчився авіакатастрофою, 28-річний штурман Олексій Остапенко повинен був отримати кваліфікацію першого класу. Дружина загиблого офіцера Олена розповідає, що він жив своєю роботою і знав, як її робити.

"Це його професія, це його покликання. Тому що ось прям чогось іншого, як літати, він не вмів. Дійсно, ось навіть елементарне. Поміняти кран не міг. У мене чоловік не розумівся ні в чому, крім літаків" , - розповідала вона журналістам.

За її слова, за кілька хвилин до катастрофи її чоловік переписувався зі своєю 7-річною донькою, яка заспокоювала маму, коли штурман Остапенко перестав виходити на зв'язок.

"Мені дитина сказала: "Мамо, почекай. Він, може, мені щось відповів". І вона дістає телефон, і я бачу цю переписку. Мене це не те, щоб зворушило. У мене було таке відчуття, що вона ніби щось передчувала в це момент", - поділилася Остапенко.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...