Зайшов до храму і почав все перевертати: У Вінниці чоловік напав із ножем на священника (фото)

У Вінниці поліцейські затримали чоловіка, який із ножем напав на священника. Про це Суспільному повідомила речниця ГУ Нацполіції у Вінницькій області Заріна Маєвська, передають Патріоти України.

"На місці працюють правоохоронці. Священнослужителю в лікарні надається медична допомога. Питання про госпіталізацію ще не вирішено", – розповіла Маєвська.

Підозрюваного затримали. Пресслужба Вінницької єпархії УПЦ пише, що зловмисник зайшов до храму і почав все перевертати. Настоятель храму саме перебував у алтарі, священник відреагував на шум та попрямував до чоловіка.

"Настоятель почав робити зауваження, однак невідомий чоловік не реагував на них і ножем порізав священику горло. На місце злочину прибула поліція. Злочинець відмовився підкоритись, тому поліцейські були вимушені застосувати зброю, нападника поранили в ногу і затримали", - зазначили у відомстві.

Наразі тривають слідчі дії. Протоієрей Антоній прооперований та перебуває в реанімації у одній з лікарень Вінниці.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...