Заховав у цукерці: Український журналіст, ризикуючи життям, вивіз із Маріуполя "флешку" з інформацією

Український журналіст, ризикуючи життям, вивіз з окупованого Маріуполя “флешку” з цінною інформацією. Електронний пристрій він заховав у цукерці. Про це журналіст В'ячеслав Твердохліб розповів в етері ТСН, передають Патріоти України.

За його словами, перебуваючи в Маріуполі, він знімав на камеру те, що відбувалося в місті - зокрема обстріли, вбитих цивільних людей, понівечену інфраструктуру.

“Я знімав те, що на той час відбувалося в місті. Я пересувався під обстрілами і намагався фільмувати. Робив це для того, щоб ці кадри побачив весь світ. Дякуючи Музею війні, дякуючи консульствам, ця фотовистовка зараз мандрує країною. Була загроза того, що якщо б окупанти знайшли мій телефон, вони б вбили мене та водія, тому я довго вирішував, як цю інформацію витягнути”, - розповів В'ячеслав Твердохліб. Він також додав, що в Маріуполі в полоні у окупантів досі перебувають два українських журналіста.

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...