Заллє дощами і заморозить: Синоптик розповіла, в яких областях України погода різко зміниться

Погода в Україні принесе атмосферний фронт, який розгуляється в найближчі два дні. Синоптик Наталка Діденко назвала регіони, де буде найбільше дощів, і дату сильного похолодання, передають Патріоти України.

Так, у Facebook Діденко пише, що в середу, 4 листопада, дощі ймовірні лише на крайньому заході, ось четвер буде з опадами вже на всій території Заходу і Півночі.

"Температура повітря завтра протягом дня коливатиметься в межах +9+14 градусів, на Півдні і Сході очікується більш тепла погода, +12+17 градусів. Періодичні тумани", - розповідає синоптик. У Києві в середу досить комфортно, дощів не буде, температура вдень близько +10 градусів.

Що стосується четверга, то на Заході після проходження фронту 5-го жовтня похолодає до +5+9 градусів. Дощі припиняться вже у п'ятницю. Так, 6, 7 і 8 листопада потужний антициклон обумовить по всій Україні суху, без істотних холодів, погоду.

Більше зниження температури повітря, за словами Наталки Діденко, орієнтовно, передбачається з другої половини наступного тижня.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...