Залишили без їжі і води: Пасажири літака із Анталії у Харків опинились у Києві (відео)

Літак рейсу QU5112 Анталія-Харків вночі кружляв над Харковом, але сісти не зміг через туман.

Пасажири літака рейсу Анталія - Харків, який через сильний туман у вівторок, 13 жовтня, не зміг сісти в Харкові і вилетів до Києва, розповіли, що вони з 1-ї години ночі знаходяться в Борисполі без їжі і води, а вильот рейсу затримується. Тим часом в аеропорту Харкова чекають пасажири, які повинні летіти в Туреччину. Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу Труха Харьков, передають Патріоти України.

Літак рейсу QU5112 Анталія-Харків вночі кружляв над Харковом, але сісти не зміг через туман. Згодом він сів у Києві, звідки людей пообіцяли літаком відправити до Харкова, коли зійде туман.

Пасажири, які чекають в Києві виліт на Харків, вийшли на зв'язок і описали ситуацію: "Через туман нас з Анталії посадили в Борисполі о першій годині ночі. Сказали буде виліт о 10.00. Авіакомпанія Azur. Тепер уже і туману в Харкові немає, а рейс все відкладають з невідомих причин. Схоже, що літака просто немає - полетів в іншу сторону. Сидимо без їжі і води. З нами багато дітей. У кафе чай коштує 65 гривень, кава - 90, бутерброд 115", - розповіли пасажири злощасного рейсу.

З Харкова до Туреччини люди теж вилетіти не можуть, оскільки літака немає.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...