Замети снігу та мороз -16: Синоптик розповіла, які три області накриє найсильніший мороз

Погода в Україні з 5 січня почне погіршуватися. Як повідомляють синоптики, значне зниження температури прогнозується з 6 січня, передають Патріоти України.

В Facebook синоптик Наталія Діденко зазначає, що місцями мороз може вдарити вночі до -16. "Пік зниження температури припаде на 6-9 січня, опади спочатку з'являться у вигляді дощу, потім перейдуть в мокрий сніг та сніг", - пише Діденко.

Синоптик зазначає, що найхолодніше буде на Різдво. "Чекати морозів варто на півночі, частині центру, яка ближче до сходу України, вночі ймовірно температур впаде до -10 -16 градусів", - зазначає синоптик.

"Тому поки просто потрібно уважно стежити за уточненими прогнозами і підготуватися до різкої зміни погоди. На карті - нічні градуси 8 січня", - додає Діденко.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...