Запросили на вечерю, а після "принесли в жертву": П'ятеро чоловіків на свято обезголовили жінку

В Індії поліція Ассаму (штат на сході країни) заарештувала п’ятьох осіб за вбивство, що сталося біля храму Камах’я в Гувахаті в 2019 році. Тоді обезголовили 64-річну жінку Шанті Шоу під час свята Амбубачі Мела. Дотепер поліція не могла встановити винних через брак доказів, але нещодавнє розслідування призвело до арешту підозрюваних. Слідство триває, оскільки кілька підозрюваних досі переховуються. Про це йдеться у Hindustantimes, передають Патріоти України.

Комісар поліції Гувахаті Діганта Бара заявив, що обезголовлене тіло жінки було знайдено на сходах Джой Дурга Мандір біля храму Камах’я 19 червня 2019 року, після чого в поліцейській дільниці Джалукбарі було зареєстровано кримінальну справу.

Храм Камах'я є Шакті-Піт і є одним із найстаріших і найшанованіших центрів тантричних практик.

Поліція повідомила, що жертва приїхала в Ассам із Західної Бенгалії, щоб відвідати Амбубачі Мела, але звідти вона зникла. Син жінки приїхав до Ассама 28 липня 2019 року на її пошуки та дізнався про вбивство.

"Тіло мертвої він ідентифікував за одягом, іншими прикрасами та деякими татуюваннями на її тілі. Крім впізнання, під час розслідування не вдалося зібрати жодних додаткових доказів", – сказали у поліції.

Поліція сформувала спеціальну групу, яка проаналізувала технічні докази, зібрані раніше, і на їх основі виявили інші, а саме, мобільний телефон, а також одяг, документи, що посвідчують особу жертви.

Під час розслідування 25 березня 2023 року спеціальна група поліції заарештувала Панді з Джабалпура в штаті Мадхья-Прадеш, який у ніч з 18 на 19 червня брав участь у заході Амбубачі Мела. Чоловік вивів поліцейських і на інших підозрюваних у злочині.

За повідомленням поліції, чоловіки запросили жінку на вечерю, де вживали алкоголь і м’ясо, а потім принесли її "у жертву".

"Вони нагодували і напоїли жінку. Потім розстелили ковдру, попросили лягти її. Взяли жертву за голову, руки та ноги, і перш ніж вона змогла зробити крок, щоб втекти, один із них дістав мачете та обезголовив її в ім’я людської жертви. Тіло та ковдру залишили на підлозі, а голову запакували в поліетиленовий мішок, який, як стверджував обвинувачений, кинули у річку Брахмапутра.", – розповіли у поліції.

Поліція заявила, що продовжує розслідування справи, оскільки кілька обвинувачених досі переховуються. У кількох районах Ассаму та інших частинах країни все ще відбуваються ритуальні вбивства, і, за словами місцевих жителів, вони зазвичай проводяться, щоб задобрити божеств.

Національне бюро реєстрації злочинів (NCRB) порушило 103 справи про подібні ритуальні вбивства в країні 2014-2021 років. Лише кілька осіб були заарештовані.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...