Зарізали через дівчину та поклали на колії: Рідні загиблого в Прилуках підлітка провели своє розслідування (відео)

Місцева поліція не реагувала на докази, зібрані родичами Дениса. Тому батьки хлопця підозрюють правоохоронців у зв’язках з можливими вбивцями.

Машиніст локомотива Сергій Клименко заявив, що 14-річний Денис Чаленко з Прилук (Чернігівська область) лежав на шляху вже мертвим, а не загинув унаслідок нещасного випадку. За його словами, правоохоронці наполягали, щоб він дав інші свідчення, повідомляють Патріоти України.

Дев’ятикласник був знайдений мертвим 29 жовтня на залізничному шляху. У поліції відразу заявили, що школяр загинув унаслідок нещасного випадку – його переїхав поїзд. Однак батько Дениса не вірить у таку версію. Він вважає, що його сина поклали на рейки, а перед цим побили. Про це свідчать численні гематоми і рани на руках.

Медики «швидкої» також підтвердили, що травми характерні для нещасного випадку. У зв’язку з цим батьки підлітка вирішили провести власне розслідування. Біля шляхів вони виявили сліди від протекторів автомобіля, а неподалік у місті – кров і витоптану кукурудзу. Криваві сліди вказували на те, що Дениса тягли до залізничних колій.

«Ми фактично поліцію сюди привели за руку. Але ми домагалися цього понад годину, поки я не подзвонив у Чернігів і не подав заяву, що ніхто не їде», – заявили родичі підлітка.

Окрім цього, батьки Дениса стали отримувати голосові повідомлення від небайдужих, які стверджують, що школяр заступився за дівчину і тому його побили четверо хлопців. Після цього хлопця нібито зарізали і відтягнули тіло на колії.

Місцеві жителі теж підтвердили, що конфлікт виник через дівчину на ім’я Анастасія. Фото ймовірного злочинця навіть опублікували у Facebook і написали, що червоний автомобіль цього чоловіка бачили в день вбивства біля вокзалу.

Місцева поліція не реагувала на докази, зібрані родичами Дениса. Тому батьки хлопця підозрюють правоохоронців у зв’язках з можливими вбивцями.

“Просто покривається вищими чинами, діти яких були задіяні в злочині. Двоє дітей були з Києва, двоє прилуцьких і у цих дітей є батьки, які зараз є суддями, також у поліції. І це все з Києва йде вплив на Чернігів”, – наголосив батько загиблого.
Джерело: ТСН.ua

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...