"Заробила" кругленьку суму: Жінка провернула зухвалу аферу із магазинами понад 1000 разів

У Великій Британії засудили 53-річну жінку, яка крала товари в магазинах, а потім обманом вимагала повернути гроші за те, чого ніколи не купувала. Таким чином їй вдалося отримати прибутку понад півмільйона доларів. Про це пише видання Mirror, передають Патріоти України.

Наріндер Каур, також відома як Ніна Тіара, пограбувала низку магазинів у різних містах країни у період від липня 2015 року до лютого 2019 року. Свою аферу злочинниця провернула більш ніж 1000 разів.

Шахрайку помітили завдяки камерам відеоспостереження, коли вона заходила до магазинів, хапала товари з полиць і відносила їх до каси, вдаючи, що купила їх раніше. "Вона також змінила своє ім'я на законних підставах та відкрила нові банківські рахунки та кредитні картки під другим ім'ям, щоб уникнути викриття. Тепер їй по праву загрожує серйозний вирок за її злочини, і звинувачення прагнутиме відшкодувати стільки ж її нечесно отриманих доходів, скільки закон дозволяє", - зазначив старший прокурор у Вест-Мідлендсі Джованні Д'Алессандро.

У результаті, Наріндер засудили за 26 пунктами звинувачення, включаючи шахрайство і зберігання та передачу злочинного майна.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...