Заступився за дівчину - і поплатився життям: У Запоріжжі помер жорстоко побитий воїн "Азову"

У Запоріжжі помер воїн полку НГУ "Азов" Олег Черевко. Він так і не вийшов із коми після жорстокого побиття. Як повідомили на офіційному Telegram-каналі "Азову", життя захисника обірвалося вранці 27 липня в лікарні, передають Патріоти України.

"Трагічна звістка. У реанімації лікарні Запоріжжя від важких травм, отриманих після жорстокого побиття, помер боєць полку "Азов" Олег Черевко з позивним "Смерть", – йдеться в некролозі.

Побратими зазначили, що загиблий хлопець служив у лавах зенітного ракетно-артилерійського дивізіону полку, мав звання старшого солдата. Йому було 29 років. Родом Черевко із Запоріжжя.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...