Завершив кар'єру на ношах: Американський боєць-фанат Путіна отримав ногою в голову (відео)

Боєць змішаних єдиноборств (ММА) Джефф Монсон, який був депутатом Ради депутатів міського округу Красногорська від партії "Єдина Росія" (партія президента РФ Володимира Путіна), невдало провів прощальний бій у Хабаровську, повідомляють Патріоти України.

51-річний американець, який багато разів захоплювався "ЛНР" і навіть отримав "паспорт" цієї "республіки", був нокаутований забороненим ударом. Олександр Ільясов у другому раунді вдарив Монсона, що лежав, ударом ногою в голову, потрапивши точно в щелепу. Монсон так і не зміг самостійно прийти до тями. Його забрали з октагону на ношах.

Монсон у 2016 році заявляв, що готовий вступити до лав російської армії, якщо РФ буде втягнута у військовий конфлікт. 8 жовтня Джеф зізнався, що сподівається, що йому не прийде повістка у військкомат.

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...