Збоченець переслідував доньку: Чоловік на смерть забив педофіла рогами лося

У США житель Міннесоти використав лосині роги, щоб убити сексуального злочинця, який, за його словами, переслідував доньку. Про це повідомляє foxnews, передають Патріоти України.

Згідно з судовими документами, житель Міннесоти вважав, що Лоуренс Скаллі, якого вже судили за розбещення 6-річної дівчинки в 1979 році, переслідував його маленьку дочку.

Згідно з судовими документами, батько увійшов до поліцейської дільниці Міннесоти в крові і сказав поліцейським, що вбив чоловіка. Спочатку він застосував лопату, якою вларив жертву від 15 до 20 разів, а потім "добив його" рогами лося.

Підозрюваний, 27-річний Леві Акстел, був взятий під варту та пред'явлений обвинуваченням у вбивстві другого ступеня у смерті 77-річного Лоуренса В. Скаллі.

Відповідно до свідчення про ймовірну причину нападу, Акстел підозрював Скаллі у переслідуванні його маленької дочки в дитячому садку.

Акстелл сказав, що знав Скаллі протягом тривалого часу "і знав про його сексуальні злочини". Чоловіку було пред'явлено звинувачення. Наразі його утримують у в'язниці округу Кук під заставу в 1 мільйон доларів.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...