Збирають гроші на рації: 5 канал випустив листівку із напівоголеними чоловіками (фото)

Редакція 5 каналу випустила новорічну листівку із чоловіками-співробітниками телеканалів після скандального календаря Без цензури з оголеними журналістками. Про це повідомляється на сайті телеканалу, передають Патріоти України.

«Наші чоловіки вирішили підтримати дівчат із календаря Без цензури і теж сфотографуватися заради донатів на рації. А ще заради усмішок усіх жінок, які на фронті та в тилу. Жінок, на яких у цей час тримається наша країна", - йдеться у повідомленні.

Команда каналу повідомила, що на це рішення їх надихнули відгуки у соцмережах. «Всі питали — а де ж чоловіче крило каналу, чому тільки жінки? Не тільки! Наші чоловіки теж хочуть і вміють збирати донати, підтримувати та дарувати радість», – повідомили вони.

5 канал також запропонував долучатися до благодійного збору, додавши до «банків» суму "50, 100 або більше гривень".

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...