Збирав гроші "на ЗСУ": У Кривому Розі шахрай ошукав українців на 3 млн грн

Мешканець Кривого Рогу створив фейковий Телеграм-канал, повністю копіюючи один із найвідоміших миколаївських каналів із національним імʼям. Незаконним шляхом він отримав 3 млн грн. Про це повідомив очільник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет, передають Патріоти України.

"Шахрай зі справжнього Телеграм-каналу копіював повідомлення про збір на підтримку ЗСУ, міняв номер банківської картки або посилання на банку збору на свої власні банківські рахунки та кидав у свій фейковий канал. У такий спосіб шахрай привласнював гроші небайдужих громадян", - йдеться у повідомленні.

Кошти зловмисник витрачав на розваги в онлайн казино, ресторани та інші свої потреби. Наразі вже встановлено бпонад 100 осіб, які здійснили перерахування на картку зловмисника під виглядом оголошених зборів на Сили Оборони України. Слідчі дії тривають.

В Україні провели перерахунок пенсій: Ось наскільки вони зросли

неділя, 28 липень 2024, 9:08

За останні три місяці середня пенсія в Україні зросла на 73 грн. і тепер становить 5816 грн. У січні 2024 року вона становила 5385 грн. З початку повномасштабної війни розмір пенсії збільшився із 3991 до 5816 грн. Про це пише OBOZ.UA, передають Патріот...

У Росії народилася дитина з кулею у животі: Тато стрельнув по мамі коли та була при надії

неділя, 28 липень 2024, 8:59

Лікарі вилучили кулю з тіла немовля . У Підмосков’ї народилася дитина, у животі якої застрягла пневматична куля. Її випустив батько, коли малюк був ще в животі у матері. Про це у суботу, 27 липня повідомляє російське видання Astra, передають Патріоти ...