Зеленський досі мріє про мир? Білецький показав позиції, з яких ворог атакував бійців ООС ракетами

10 листопада в зоні розведення військ найманці РФ здійснили жорстокий напад на 128-му бригаду Збройних сил України (ЗСУ). Машину з військовими обстріляли протитанковою керованою ракетою, в результаті чого четверо українських бійців отримали поранення, передають Патріоти України.

"Незважаючи на те, що обстріл вели з околиць Петровського, які входять у "сіру" зону, [президент України Володимир] Зеленський продовжує відводити війська", - підкреслив Андрій Білецький.

Лідер "Нацкорпусу" переконаний у тому, що відведення військ безпосередньо пов'язане з підготовкою до продажу української землі.

"Тут проглядаються інтереси всіх, крім українців: східного ворога, західних "партнерів", які потирають руки і вже ділять Україну в прямому сенсі слова на шматки. Ми не бачимо реакції влади на обстріли найманців РФ з боку "сірої" зони і в свою чергу спостерігаємо "розведення" військ і підготовку до продажу землі", - стверджує Білецький.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...