Жертві представилися матір'ю з дочкою: У Києві затримали двох досвідчених злодійок (фото)

У четвер, 11 березня, в столичному парку злодійки підсипали психотропну речовину чоловікові і пограбували його. Поліція затримала злочинниць. Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний" в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Пригода сталася в парку на проспекті Леся Курбаса, 8. Там дві зловмисниці вибрали собі в жертву чоловіка напідпитку. Вони познайомилися з ним, але представилися матір'ю і дочкою. Далі вони розговорили перехожого, а потім вмовили випити.

Під час прогулянки в парку жінки підсипали в стакан чоловікові психотропів. Після цього він не зміг чинити опір, а злочинниці вкрали у нього гаманець з грошима та мобільний телефон.

Поліцейські затримали зловмисниць при спробі втекти з місця подій. Вони виявилися раніше судимі:

  • Чеботар Людмила Василівна, 1971 року народження. Раніше судима за шахрайство, крадіжки та розбій в особливо великих розмірах.
  • Григориченко Тамара Василівна, 1995 року народження. Раніше судима за крадіжки і розбій.
  • Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій групою осіб або вчинений повторно). Жінкам загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

    У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

    п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

    У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

    "Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

    четвер, 2 травень 2024, 23:12

    Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...