Жінки, жінки... Могилевська в ефірі "Танців з зірками" зворушливо звернулася до коханого, котрий далеко (відео)

Українська поп-виконавиця Наталія Могилевська стала спеціальною гостею 11 випуску шоу Танці з зірками-2019, в ході якого не тільки виступила на паркеті з Владом Ямою, а й передала повідомлення коханому, ім'я якого вона поки тримає в секреті, зазначають Патріоти України.

Після короткого виступу з колишнім партнером Могилевська виконала в залі нову пісню "Покохала". В результаті знаменитість зізналася, що її номер став присвятою коханій людині, яка зараз знаходиться далеко.

"Ця прем'єра - вона присвячена людині. Це подарунок. Ця пісня стала доленосною. Я зустріла серце, яке я покохала. Я зустріла своє серце. Його немає зараз в цьому залі. Він дуже далеко", - зазначила співачка.

Могилевська зізналася, що іноді їй буває страшно за їхні почуття. У таких ситуаціях вона згадує словами таємничого коханого: "Я дуже чекаю тебе і дуже кохаю. І коли мені буває страшно за нашу любов, я згадую твої слова - нічого не бійся і не хвилюйся, тому що найголовніше вже сталося. Ми зустрілися".

Зізнання артистки в прямому ефірі зворушило зал, глядачі проводили Могилевську гучними оплесками. При цьому головне питання до виконавиці так і залишився без відповіді.

Вперше про нового чоловіка у своєму житті Могилевська заговорила ще в жовтні. Співачка перестала приховувати свої почуття, але поки не зважилася розкривати які-небудь подробиці про обранця.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...