Журналіст із Києва запрошував підлітків додому, щоб... згвалтувати (фото)

У Києві судитимуть журналіста, який вчиняв розпусні дії щодо неповнолітніх. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають Патріоти України.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Оболонської окружної прокуратури м. Києва до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 41-річного киянина за обвинуваченням у домаганні до дітей для сексуальних цілей, вчиненні дій сексуального характеру стосовно підлітків, які не досягли 16-річного віку, а також у зберіганні дитячої порнографії (ч. 2 ст. 155, ч. 1, 3 ст. 156-1, ч. 1 ст. 301-1 КК України).

Згідно з матеріалами слідства, обвинувачений протягом двох років через соціальні мережі та месенджери спілкувався з підлітками. "Користуючись віковою перевагою та відсутністю у дітей життєвого досвіду, легко входив до них в довіру. Маніпулював та зваблював їх за допомогою пригощання та подарунків у вигляді грошей. Після цього запрошував підлітків до себе додому, де вчиняв стосовно підлітків дії сексуального характеру", - розповіли у прокуратурі.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...