"Життя і любов перемагають завжди": Українські воїни зіграли весілля у Луцькому замку - кадри і їх історія зворушили всіх (фото)

Українські військові Петро Мась та Анастасія Коноваленко узаконили свої романтичні стосунки за допомогою послуги "Шлюб за добу". Бійці 14-ї окремої механізованої бригади влаштували церемонію одруження в незвичайному і мальовничому місці - в стінах знаменитого Луцького замку. Про це 20 квітня передали на сторінці в Facebook Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, передають Патріоти України.

Воїни познайомилися на фронті на Донбасі, де обидва захищають країну від окупантів. "Не шуміли грайливо море, не обіймало ніжно сонце, не чути було музики... Там зовсім інші відчуття і переживання. Зона ООС! Побачивши вперше Настю, тендітну, красиву, Петро з подивом і співчуттям запитав: "А ти що тут робиш?""- йдеться в публікації. Зазначається, що Петро та Анастасія полюбили один одного з першого погляду. "Ця війна змінила багатьох людей, їхні думки, погляди... Але життя і любов перемагають завжди", - пишуть в Мін'юсті.

Весілля зіграли 17 квітня, а зареєстрували народження нової сім'ї співробітники міськвідділу Державної реєстрації актів цивільного стану в рамках експрес-послуги одруження.

Військові після маленької перерви знову відправляються в зону проведення ООС, де приєднаються до інших бійців рідної 14-ї Володимиро-Волинської бригади.

Знаменитий Замок Любарта, або Луцький замок має статус пам'ятки архітектури національного значення. Він є одним з найбільших, найстаріших і найкраще збережених в Україні замків

Роки будівництва Верхнього замку 1350-ті - 1430-ті. Окольний замок почали реконструювати в цеглі з 1502 року. З часу побудови замки були резиденцією Великого князя, а після Люблінської унії - резиденцією королівської влади, де були зосереджені політичні, адміністративні, судові, оборонні, релігійні функції центру Волинського воєводства. Нині Луцький замок є популярним туристичним об'єктом міста. У ньому проходять дуже багато різних вистав і фестивалів.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...