"Життя не вчить": У Києві спіймали нахабного крадія-рецидивіста (фото)

У Солом'янському районі Києва 9 березня поскаржилися на крадіжку одразу двох мобільних телефонів у підлітків. З'ясувалося, що до злочину причетний один чоловік. Про це пише Telegram-канал "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

За даними журналістів, 10 березня ще одне повідомлення про крадіжку надійшло з Голосіївського району - тут мобільний телефон вкрали з дитячої коляски.

Відомо, що і цей злочин скоїв той же зловмисник, який вчора вкрав телефони у підлітків. "За наявними прикметами патрульні затримали чоловіка, який знаходився на зупинці громадського транспорту на проспекті Лобановського. Виявилося, що пан Іван (затриманий) раніше вже був судимий за аналогічні злочини. Схоже, що життя його зовсім нічому не вчить", - йдеться в повідомленні.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...