"Жити не можу без Одеси!": Лариса Доліна пішла проти України і поставила хрест на відносинах із земляками

Колись популярна співачка Лариса Доліна народилася в Одесі. Однак побудувати кар'єру в рідній Україні їй не вдалося, тому вона вирішила перебратися в Росію. Довгі роки вона жила в країні-агресорі і заробляла криваві рублі. Попри те, що і там спочатку їй було складно влаштуватися, вона все ж знайшла спосіб, як обійти систему. Точніше, стати її частиною, зазначають Патріоти України.

Як йдеться в сюжеті FreeДОМ, з 2003 року Доліна - член партії "Єдина партія Росія", а значить пособниця диктатора Володимира Путіна. Вона підтримувала всі його плани. Наприклад, відновити Радянський Союз, в якому її обмежували за єврейську національність.

Більш того, співачка неодноразово висловлювала симпатію по відношенню до Путіна. Вона говорила, що він завжди їй подобався, як чоловік в тому числі. Напевно, за таку відданість вона і отримувала безліч російських нагород.

А поки її колеги тікали з Росії і засуджували повномасштабне вторгнення в Україну, Доліна продовжувала підтримувати диктатора. Крім того, в 2014 році вона підтримала незаконну анексію Криму, а потім навідалася туди з концертами. За таку зраду в 2018 році їй заборонили в'їзд в Україну.

"Я не можу потрапити в своє місто - Одесу. Я не можу потрапити на кладовище, де поховані мої мама, тато, бабусі, дідусі. Одеса завжди підживлювала мене", - говорила раніше Доліна.

Попри уявну любов до Одеси, співачку зовсім не чіпає те, що Росія кровожерливо бомбить це місто. Вона виступає перед окупантами і спокійно дивиться їм в очі. Ймовірно, причина її підтримки Росії криється у значному банківському рахунку. Доліна може собі дозволити автопарк, елітне житло, адже за годину виступу вона просить мінімум три мільйони рублів.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...