Знак з небес: На парковці раптом проявилася ікона, намальована крейдою 13 років тому - люди вірять у диво, але не в хімію

На парковці в Мексиці раптом проявився портрет Діви Марії, намальований там крейдою 13 років тому. Люди вирішили, що це чудо, огородили місце на асфальті фішками і вже принесли до нього квіти та свічки. Але, схоже, варто було просто згадати основи хімії, передають Патріоти України.

Як пояснили представники влади мексиканського містечка Монтеррей, де нещодавно проявився портрет Діви Марії, в 2007 році на цьому місці ікону намалював невідомий художник, пише Odditycentral. Але що цікаво, чоловік зобразив матір Ісуса Христа звичайною крейдою для малювання. Але ж навіть дітям відомо, що довше кількох днів такі малюнки на асфальті зберігатися не можуть.

Фотографія "чуда" тут же поширилася соцмережами і незабаром на місцевій парковці почали збиратися віряни. Люди поклали до ікони квіти та запалили свічки, а ще час від часу поливають асфальт водою, щоб малюнок було видно краще.

Через кілька днів чутки про події в місті дійшли і до самого художника, який намалював портрет крейдою. Побачивши знімки, він підтвердив, що це той самий малюнок, при цьому так само не став розкривати свого імені.

Люди в соцмережах встигли назвати портрет "знаком з небес", хтось розглянув у ньому послання людству, яке переживає всі труднощі 2020 року, а деякі просто посміхнулися і нагадали учасникам дискусій про елементарну хімію.

"Пояснення просте: деякі мінеральні пігменти вступають в реакцію з кислотністю води, - написав у Twitter користувач з ніком Saigón Hernández. - Про це має знати будь-яка людина з початковою освітою в області хімії".

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...