Зниклого 8 березня дрогобицького таксиста знайшли вбитим на цвинтарі (фото)

63-річний Юрій Новосад працював таксистом близько 20 років.

У середу, 10 березня, у Дрогобичі знайшли вбитим зниклого два дні тому таксиста Юрія Новосада. Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті виявили в його автомобілі, який був припаркований на центральному міському цвинтарі, повідомляють Патріоти України.

Юрій Новосад був досвідченим таксистом. 8 березня близько 13:00 він виїхав з дому на роботу і зник. Увечері цього ж дня його телефон був вимкнений, з ним не було зв'язку. Одразу наступного дня після зникнення його рідні звернулися з заявою в поліцію. До пошуку чоловіка залучали волонтерів та всіх небайдужих.

Дружина зниклого таксиста Людмила розповіла, що 10 березня автомобіль Юрія Новосада Peugeot Expert виявили інші таксисти припаркованим на центральному міському цвинтарі в Дрогобичі та повідомили про це родичів. В автомобілі знайшли тіло зниклого Юрія Новосада без ознак життя.

У поліції Львівщини підтвердили цей факт. На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти. Відомо, що на тілі таксиста є ознаки насильницької смерті, зокрема, ножове поранення.

63-річний Юрій Новосад працював таксистом близько 20 років. У 1990-х роках був депутатом Дрогобицької міськради першого і другого демократичних скликань. Після його зникнення родичі припускали, що з ним могла трапитися якась біда, оскільки Юрій Новосад завжди був на зв’язку і ніколи телефон не вимикав.

За фактом вбивства таксиста поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ. Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Джерело: Zaxid.net

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...

В Україну увірветься похолодання з грозами, можливі заморозки: Синоптики зробили попередження

вівторок, 7 травень 2024, 9:55

З вівторка, 7 травня, в Україні очікується похолодання, дощі та грози. Вітер буде поривчастим зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, температура повітря надалі знизиться до +14...+20 градусів, можливі заморозки. Такий прогноз погоди озвучил...