Зроблено в СРСР: Знаменита українська автогонщиця назвала найжахливішу марку авто в світі (відео)

Відома українська автогонщиця Інеса Тушканова в інтерв'ю розповіла, що вважає "Жигулі" найжахливішою машиною в світі, повідомляють Патріоти України.

"Сама хрінова тачка, на якій мені доводилося їздити? Напевно, гірше "Жигулів" немає нічого у світі. Це ж радянський автопром. Мене на ньому змушував їздити тренер. Ще було так смішно: я в Росії, у мене був тоді ще модний телефон Vertu, і тут "п’ятірка", взята в прокат. І я на ній їду на тренування на льодовий майданчик. Я зупиняюся на світлофорі, і під’їжджають чуваки на "сімці" або "вісімці" й посміхаються золотими зубами: "Крихітко, шаурму будеш?" І на ній же нікуди не втечеш. І вони на кожному світлофорі мені ці золоті зуби показували", - сказала Тушканова.

Тушканова ставала переможницею Кубка Києва, Кубка Росії, займала друге і третє місця на чемпіонаті Латвії і чемпіонаті Литви, брала участь в різних етапах чемпіонату Європи з ралі. Крім автогонок є фотомоделлю.

Джерело: Апостроф

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...