ЗСУ зазнали серйозних втрат: У штабі ООС зробили важливу заяву щодо бою на Донбасі

Один військовослужбовець загинув, ще четверо отримали поранення внаслідок бою поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил, передають Патріоти України.

Там зазначили, що наразі бій біля вказаних населених пунктів закінчився. «Серед українських захисників, на жаль, один загиблий, четверо отримали легкі поранення, їм надається медична допомога. У ворога один загиблий, п’ять – тяжко поранених. Противник запросив режим тиші», - наголосили у штабі. Вказується, що у готовності до застосування перебувають підрозділи резерву зі складу Об’єднаних сил. Ситуація повністю контрольована. «Продовжуємо боронити Україну від агресора», - підкреслили у штабі ООС.

Зранку збройні формування Російської Федерації атакували позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вільний. Ворог застосував міномети калібру 120 мм. Також противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Під вогневим прикриттям російські окупанти перейшли до активних наступальних дій та здійснили спробу просування через лінію розмежування.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...