"Зцілювала рани": Смертельно хвора на рак американка кинула чоловіка і переспала з 185 молодиками (фото)

Американка на ім’я Моллі кинула чоловіка після того, як у неї діагностували четверту стадію раку грудей, і переспала з більш ніж сотнею чоловіків. Про це пише The New-York Post, передають Патріоти України.

У 2011 році лікарі повідомили Моллі, що вона хвора термінальною стадією раку. Тоді їй був 41 рік. Жінці призначили кілька видів лікування, зокрема мастектомію, хіміотерапію та рентгенотерапію. Після цього у Моллі розпочався другий курс лікування, який охоплював гормональну терапію, оскільки більшість випадків захворювання раком грудей пов’язані з гормональним збоєм.

Ще до смертельного діагнозу у американки були проблеми в сімейному житті, і вона шукала способи урізноманітнити секс з чоловіком. Після того, як гормональна терапія підвищила сексуальне збудження Моллі, вона вирішила кинути чоловіка.

Попри лікування, Моллі виглядала добре і різні терапії не вплинули на її тіло. Це дозволило їй ходити на побачення і знаходити випадкових партнерів для сексу.

«Секс змушує мене відчувати себе живою, і це відволікає від хвороби», – розповідала американка.

В якийсь момент кількість партнерів Моллі досягла 185. При цьому нікому з чоловіків вона не розповідала про свою хворобу і поводилася так, ніби в її житті нічого страшного не сталося. Моллі померла в березні минулого року у віці 45 років. Її історію розповіла подруга, яка веде подкаст про секс.

«Річ не тільки в сексі. Йдеться про зцілення старих ран і примирення з тим, що з нею відбувається. Секс для неї не був фінальною метою», – зазначила ведуча подкасту. Подруга Моллі додала, що вирішила поділитися її історією, щоб надихнути людей. Я сподіваюся, що люди будуть розвивати свої відносини. Не чекайте, поки хто-небудь скаже вам, що вони вмирають», – додала ведуча.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...