"Короче, я обіср*лась від страху": У мережі показали "український дубляж" ганебного інтерв'ю Ані Лорак, яка намагась стати "голубом миру"

Нове інтерв'ю Ані Лорак, у якому вона намагалася виправдати свою зрадницьку позицію, стало приводом для жартів у мережі. Відео з опальною співачкою обурило багатьох користувачів, тому вони почали робити пародії на ганебні заяви артистки, передають Патріоти України.

Нині ж інтерв'ю Лорак отримало "український дубляж". Актриса та диктор Катерина Сергеєва зробила свою версію, у якій співачка нарешті "почала" називати речі своїми іменами.

"Ммм, тобто... Я пропала на рік. Але я не пропала. Я цілий рік стукала камінцем в стіну. Це такі відчуття! А потім я плакала і ригала. Потім я зрозуміла, що треба чимось займатись. І згадала, що нікому не потрібна... У мене почалася істерика. Потім мені зробили кілька уколів і сталося добре. Але я так само не можу назвати війну війною. Я і сьогодні кажу: "трапилося, що трапилося"... Короче, я обісралась від страху", - озвучила Лорак диктор.

Також вона пожартувала, що співачка усе ж розуміє, що вона українка. Проте для неї куди більше значення мають гроші. "Знов ці припадки. Типу ж я українка... І я така: "Україна - це чудово". Але ж гроші! Гроші для мене ніколи, знаєте, не пахли й не пахнуть", - резюмувала диктор.

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...