"9 полковников и целая рать": Донік шокований тим, скільки офіцерів працює над газетою замість того, щоб воювати (фото)

У бойових частинах не вистачає офіцерів, тому чи варто такий їхній кількості займатися редагуванням газети у столиці?

Роман Донік. Фото: соцмережі.

"Случайно обнаружил, что газету "Народна армія" выпускает аж 9 полковников, не считая не указанных в титрах людей. 9 полковников. С должностными окладами. С компенсацией за жилье в Киеве", - написав відомий волонтер Роман Донік на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Саму газету я видел в двух кабинетах в генеральском штабе. В кабинете начальника 169 учебного центра. И все. В блиндажах на передовой не видел. Может она еще есть и ППД в красных уголках (или как они там сейчас называются?). Может кто то поделиться реальным опытом встречи с данной газетой в полевых условиях?

Или такой себе офицерский клубнячек, где все пышаются собой, ездят по зоне АТО с фотоаппаратами? Я не спрашиваю о том, ездят или не ездят по зоне АТО. Я спрашиваю, насколько экономически обоснованно содержать полковничий штат в газете, в то время, когда в боевых частях катастрофически не хватает офицеров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...