А як же санкції? Під час гри Динамо - Манчестер Юнайтед у Києві на полі транслювалася реклама "Газпрому"

Яким чином під час футбольного матчу у столиці України з'являється реклама монополіста з країни-агресора, який веде проти нас війну, пояснити з точки зору здорового глузду неможливо.

Ілюстрація:www.championat.com

"Динамо играет с Манчестером. Лига чемпионов. в Киеве. По всему периметру поля - реклама ГАЗПРОМА." - пише у своєму Facebook Aleksandra Kovaleva, інформують Патріоти України.

Насколько я помню, там какие-то санкции вводили против РФ. Насколько я помню, Британия в контрах с РФ. Насколько я помню, Украина - в состоянии войны с РФ. И вот, в центре Киева, на глазах у Порошенко и всех нас - реклама Газпрома.

На этом фоне даже дешевое позерство Пороха, в виде пафосного сидения рядом с атошниками на камеры меня не впечатляет. Газпром, бля. Газпром в Киеве на Лиге Чемпионов. Прям как 11 олимпийские игры в Германии в 1936.

Спорт - вне политики. Спорт - за бабло. Всё.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...