А особисто Путін, як і Гітлер, дива не дочекається: "Россию не спасет ничего, кроме чуда", - Альфред Кох

Скоро російська економіка остаточно буде знищена, вважає політичний діяч

У Росії економічна ситуація все більше погрішується. Фото: "Економіка від Пророка"

У Російській Федерації кризова ситуація в економіці продовжує зберігатися, і навіть з президентством Дональда Трампа не варто сподіватися на диво. Про це в своєму блозі для "Обозревателя" пише російський політичний діяч Альфред Кох, повідомляють Патріоти України, продовжуючи:

"Не поможет Кремлю даже перспектива отмены санкций и признания Крыма частью территории России. Само только намерение нового главы Белого дома снять какие-либо ограничения на процесс добычи «черного золота» станет для Кремля гораздо большим ударом, чем какие-либо санкции.

И пока Владимир Путин сосредоточился на внешнеполитической активности (начав войну на Донбассе и отправив военных своей страны в Сирию для поддержки Башара Асада), может произойти так, что экономика России окончательно рухнет. В нынешней ситуации ранее невиданного экономического кризиса, все надежды Кремля на то, что с началом президентства Трампа дела станут как нельзя лучше, сопоставимо с верой Адольфа Гитлера в «вундер-ваффе», о котором он рассказывал на протяжении последних месяцев перед смертью.

Совершенно очевидно, что России не поможет ничего. Разве что чудо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...