А при назначении на высокие госдолжности были ли случаи обмороков и недержаний? - екс-глава митниці

Анатолій Макаренко прокоментував раптову хворобу відстороненого від виконання обов'язків глави державної фіскальної служби Романа Насірова.

Анатолій Макаренко. Фото:NewsInMir.com

Українські чиновники своїми раптовими хворобами після початку кримінального переслідування стосовно них подають поганий приклад молоді. Про це написав у Facebook-екс глава Державної митної служби Анатолій Макаренко, передають Патріоти України.

Макаренко прокоментував різке погіршення самопочуття відстороненого від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби Романа Насірова після його затримання працівниками НАБУ.

"Лента заполнена носилками, колясками, костылями, капельницами. Не хватает совсем чуть-чуть - клизм и "уток" в прямом эфире. Хотя, возможно, скоро будут.

Фейсбук вспомнил всех гипертоников, язвенников и сердечников. Но, совсем забыл тех, кто на своих двоих - от "клетки" до "воронка", от звонка и до звонка. Однако, обидно за здоровых людей. "Какой пример мы показываем нашей молодежи?" Неровен час, молодые подумают что их страной управляют сплошь инвалиды.

Кстати, никто не помнит, были ли случаи обмороков и недержаний при назначении на высокие госдолжности?" - відзначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...