А у Вас є сад? Сьогодні світ відзначає дуже дивне свято (фото 12+)

У перші вихідні травня традиційно проходить флешмоб під назвою World Naked Gardening Day або Всесвітній день голого садівника.

Фото: fakty.ictv.ua

Його учасники фотографуються без будь-якої одягу за сезонної посадкою квітів, обрізанням огорожі, прополкою або іншою роботою, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.До речі, жителі Сіетла Марк Сторі і Деніел Джонсон затіяли цей флешмоб ще в 2005 році. Його ідея давно переросла рух нудистів і складається в єднанні з планетою.

За задумом авторів, це можна відчути, тільки з'явившись в істинно натуральному вигляді.

Організатори свята нагадують, що "голе садівництво" - це ще і спосіб бути до кінця чесними з собою та іншими людьми. Однак при всій відвертості учасникам флешмобу потрібно пам'ятати про правила соцмереж.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...