"Домагай": Ляшко зганьбився через "обмовку по Фрейду" щодо хорватського футболіста (відео)

Лідер радикалів хотів вразити слухачів своєю промовою, але дещо пішло не так...
Олег Ляшко. Фото: соцмережі.

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вкотре потрапив у центр уваги. Цього разу під час виступу з трибуни парламенту щодо скандалу зі "Слава Україні" на ЧС-2018 політик неправильно назвав прізвища представників збірної Хорватії – футболіста Домагоя Віди та члена тренерського штабу Огнєна Вукоєвіча. Відео з курйозом з’явилося у мережі, передають Патріоти України.

На кадрах можна почути, як «радикал» каже "Домагай Віда, Огнєн Вукович" замість "Домагой Від та Огнєн Вукоєвич".

"Ви бачили скандал із хорватськими футболістами, які на рівному місці роблять, за те, що вони присвятили свою перемогу нашій країні, яка бореться проти агресії. Давайте ми сьогодні всім залом, всім суспільством підтримаємо Домагай Віда, Огнєн Вукович, якого, до речі, на 15 тисяч доларів оштрафували за те, що сказав "Слава Україні!". Хлопці, ми бажаємо вам перемоги у півфіналі, ми бажаємо команді хорватів вийти у фінал. Слава Україні! Слава Хорватії!" – виголосив у своєму популістичному стилі Ляшко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...