"Або банда клоунів, або дегенеративні процеси у мозку Путіна", - блогер про те, що для росіян чомусь неочевидне

Є багато відео, на яких помітно, що російський президент не розуміє німецької мови, хоча з легкістю говорив нею на початку свого президентства.

Путінів багато і це цілком очевидно. Ілюстрація: соцмережі.

Блогер Anti-colirados у своєму блозі на ресурсі «Обозреватель» міркує про особливості російської громадської думки загалом та про персону «національного лідера» зокрема, передають Патріоти України.

Так, за словами блогера, російська суспільна думка дуже сильно викривлена роками царизму. По-перше, росіяни не можуть жити без формування образу ворога - бажано підлого і підступного, з яким потрібно боротись шляхом урізання власного добробуту. По-друге, для громадян Російської Федерації «ворог» завжди персоналізований – саме цим пояснюються наклейки «Обама чмо», поширювання чуток про те, що Меркель – онука Гітлера та глузування з Олланда. Якщо ще пару років тому осередком російської ненависті був Дмитро Ярош, то зараз вони переключились на президента Петра Порошенка.

Тим не менш, блогер зауважує, що помічаючи піщинку в очах інших, росіяни не бачать колоди в своїх. Наприклад, глузуючи із зовнішнього вигляду Порошенка, вони забувають, що він на дві голови вищий за Путіна. Висміюючи розумові здібності українського президента, підозріло не звертають уваги на те, як Путін раптово «забув» німецьку мову. Власне, крім викривлення психіки, цьому феномену є ще одне пояснення – росіянам постійно демонструють різних путінів.

Так, у мережі неодноразово звертали увагу на те, що риси обличчя російського президента дуже динамічно змінюються. Те ж саме стосується і форми вух. Дуже часто Путін одночасно перебуває у кількох місцях одночасно або «прибуває» з Владивостоку до Москви за годину. Крім того, є багато відео, на яких помітно, що російський президент не розуміє німецької мови, хоча з легкістю говорив нею на початку свого президентства. "Власне, всі ці факти мають два можливих пояснення: або ж це банда клоунів-двійників (що не дивно для КДБшника), або ж російський «національний лідер» стрімко деградує", - наголошує блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...