Аброськін розповів про затримання пособників терористів "ДНР", які "стояли за ідею" (фото)

Всі троє затриманих - жителі Костянтинівки.

Фото:Facebook

На Різдво в Донецькій області затримали трьох жителів Костянтинівки, які в 2014 році підтримували "ДНР". Про це на своїй сторінці в Facebook розповів керівник ГУНП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, інформують Патріоти України.

Серед затриманих - колишній майор міліції, начальник лінійного відділу міліції по станції Костянтинівка ЛО - станції Слов'янськ.

"Уволен (бывший милиционер. – ред.) из органов внутренних дел только в ноябре 2014 года. Этот персонаж, бывший активный поборник "ДНР", после событий "русской весны "стал вести замкнутый образ жизни, тем самым, пытаясь быть неприметным в надежде на то, что его участие в "ДНР" останется неизвестным. Но увы... пришло время ответить за свои поступки", - написав Аброськін.

Інші затримані стояли на постах "республіки", за їхніми словами, "за ідею", не отримуючи грошей.

"После того, как боевиков "ДНР" погнали из Константиновки, общение с "товарищами" не поддерживали и предпочли остаться на подконтрольной Украине территории", - додав Аброськін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...