Акція "Безсмертний полк" у Києві: Волонтер розповіла про дивні подробиці майбутнього дійства

Учасників акції, за словами волонтерки, будуть охороняти бойові офіцери та командири.

Цього року акцію "Безсмертний полк", приручену до Дня Перемоги, буде охороняти вищий командний склад Збройних сил України. Про це на своїй сторінці в Facebook написала колишній медик 28 бригади, волонтер Оксана Чорна, інформують Патріоти України.

"Немає у нас поліції, нацгвардії та інших спеціалізованих структур, ось тільки армія нас врятує ... Цього року на 9 травня в оточенні повинні стояти бойові командири, Полкан і майори, що командували військами на війні, а зараз проходять навчання у військовій академії. Ну, нема кому більше, як ви розумієте", - пише вона.

Волонтер стверджує, що після закінчення навчання, кожен з бойових офіцерів займе командні пости в управлінні бригад і штабів і від їх навичок, знань, сили волі і мотивації буде залежати результат війни з Росією.

"А ось 9 травня вони будуть стояти в оточенні. І питання не в тому, що це нижче їхньої гідності, адже на прибиранні території університету вони задіюються постійно ... І не в тому що у них немає відповідного досвіду і знань, як запобігати масовим заворушенням ... Основна проблема полягає в тому, що навіть невелика провокація може вивести з ладу людей, які вже завтра будуть відповідати за те чи пройде лінія розмежування з Мордором по кордоні з Росією або по фарватеру Дніпра", - пише вона.

У свою чергу правозахисниця і волонтер Ольга Решетилова вказала на ще одну небезпеку, використання командного складу ЗСУ на цьому заході.

"Ну а чого ж, одна граната - і бойовий командний кістяк ЗСУ ліквідовано. Чудова ідея, я вважаю", - написала вона в Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...