"Аллея садистов": А ви знаєте, де зарили ватафон? - Фашик Донецький

Виходить, що алея слави гопників буде там, де і повинна бути: через дорогу від кладовища, там, де ховали всяку шваль - садюг та подібну нечисть.

Собаці - собача могила. Ілюстрація: ЖЖ.

"Многие наверно не знают, что боевой сименс новоотсосии похоронен не просто на кладбище. Ватафон закопан через дорогу от кладбища. Напомнить кого хоронили в таких местах? Бандюков и убийц. Но и это еще не все. Недалеко от могилы боевой нокии находится туалет и кладбище домашних животных". Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Фашик Донецький, передають Патріоти України і продовжують:

"Незаконное кладбище домашних животных. То есть: с собакой павлова не захотели лежать рядом даже Мурчики.

Вата орет, мол это будет аллея славы, а телефон там первый. Но получается тогда что?

А то,что судьбу не нае*ешь: аллея славы гопников будет находиться там, где ей и положено: через дорогу от кладбища, там,где хоронили всякую шваль - садюг и т п нечисть".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...