Обережно діти!: На Вінничині понад 200 людей шукали зниклого хлопчика (відео)

​Близько 20 години в поліцію надійшло повідомлення про зникнення 3-річного хлопчика з с. Іванівка Вінницького району. Дитина відпочивала разом з батьками біля лісу і за лічені хвилини, поки дорослі відволіклися, зникла.

На пошуки хлопчика вирушило близько 200 поліцейських та мешканці села. Через дві години пошуків правоохоронці знайшли дитину майже за два кілометри від місця, де він загубився. Про це повідомила прес-служба поліції Вінницької області, передають Патріоти України.

Батьки хлопчика спочатку самі розпочали пошуки, але, зрозумівши, що без допомоги не обійтися, зателефонували до поліції. За словами керівника вінницької поліції Юрія Педоса, за тривогою було піднято весь особовий склад підрозділів Головного управління поліції Вінницького міського та районного відділів. Правоохоронці розбилися на групи та прочісували ліс і прилеглу до місця зникнення територію. Важливо було знайти дитину до настання темряви.

До пошуків залучили кінологів з пошуковими собаками. Близько пів на десяту вечора маленького мандрівника знайшли - трирічний Назарій самостійно пройшов майже два кілометри.

Його знайшли працівники сектору реагування патрульної поліції Вінницького відділення поліції Ярослав Вільчинський та Олександр Мельник.

Хлопчик виховується у благополучній родині разом з старшим братиком. Назар дуже активний та допитливий, любить досліджувати природу, тож саме це підштовхнуло його погуляти в лісі без батьків.

Наступного дня поліцейські відвідали сім’ю Назара, поспілкувалися з його рідними, аби в подальшому більше не траплялося таких випадків.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...