"Антифашисти" били всіх підряд - і жінок, і дітей": Рівно два роки тому сепаратисти розігнали у Донецьку ходу за Єдину Україну (фото, відео)

Міліція не зробила нічого, щоб захистити учасників мітингу від "тітушок" з ножами та арматурою у руках.

Останній проукраїнський мітинг у Донецьку. Фото: соцмережі.

"2 роки тому в Донецьку відбувся останній мітинг за Україну, який жорстоко розігнали російська бидлотітушня. Хода йшла по напряму до ТРЦ "Донецьк Сіті" аж потім на мирну ходу налетіла зграя так званих "антифашистів" і почала бити всіх підряд, і жінок і дітей. Всіх", - написав донеччанин Віталій Овчаренко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

2 роки тому мені конкретно повезло - що не покалічили та не вбили. Лише удар по спині трубою, від якої я ухилився. Міліція знову нічого не зробила - просто стояла спостерігала та сміялася з побитих людей.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...