Антиросійська акція у Харкові. "Росія-геть", - активісти прийшли до генконсульства РФ (відео)

"Росія-геть!" – таке було головне гасло ходи активістів центром Харкова - від пам'ятника Шевченка до генерального консульства РФ

Про це розповів один з координаторів харківського Євромайдану Борис Редін, повідомляють Патріоти України з носиланням на "Укрінформ".

"Акція, що почалася о 15:00 біля пам'ятника Шевченку на Сумській вулиці, продовжилася ходою центром міста, аби завершитися біля генерального консульства РФ біля метро "Пушкінська". Головне гасло акції - "Росія-геть!". Цьому гаслу відповідало не багато не мало - 40 плакатів на тему дня", - зазначив Редін.

Він підкреслив, що несли плакати учасники акції, переважно активісти Євромайдану, але дорогою до ходи охоче долучалися перехожі.

За словами Редіна, біля генконсульства відбувся короткий мітинг: "Учасники акції скандували: "Росія - геть з України!", "Росія - геть із Донбасу!", "Росія - геть із Криму!". З генконсульства до активістів ніхто не вийшов.



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...