​​Археологи знайшли докази того, що Біблія висвітлює реальну історію людства

Географічна локалізація біблійних місць була і є однією з найважливіших задач археології. Значною мірою вона вже вирішена.
Загибель Содому і Гоморри. Праведний Лот з дочками тікає за словом Божим

До таких висновків вчені прийшли після того, як були виявлені Содом і Гоммора на південно-західному узбережжі Мертвого моря, що відповідає даним з священних текстів Старого Завіту, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Крім того, збіглися відомості з «Книги Царств» і дані археологів про падіння Самарії у 722 році до н.е. від рук Саргона II, який захопив 27 290 бранців і віддав їх у руки ассірійців.

Існування Ноя також підтвердилося. У 1928-1929 роках на півдні Месопотамії Леонард Вуллі з Британії натрапив на триметровий шар мулу, який датується 4000 до 3500 роками до н.е. в стародавньому місті Ур. Його утворення може бути наслідком глобального потопу.

Під час розкопок в стародавньому місті Марі на ріці Євфрат, вчені знайшли руїни царського палацу і безліч архівних табличок, за якими можна скласти родинне дерево Авраама. А в 1979 році недалеко від Єрусалима знайшли два срібних сувоя з цитатами з Біблії.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...